Поискаха $4 млн. кръвнина от наследниците на Хосе Фернандес

Поискаха $4 млн. кръвнина от наследниците на Хосе Фернандес

Семействата на двамата мъже, загинали заедно с питчера на Маями Марлинс Хосе Фернандес в катастрофа с моторна лодка миналата есен, заведоха съдебни искове срещу наследниците на бейзболиста. Родителите на 25-годишния Едуардо Риверо и на 27-годишния Емилио Хесус Масиас претендират за $2 млн. кръвнина за всяка от жертвите, съобщи представляващият ги адвокат Кристофър Ройър, цитиран от в. "Сън Сентинъл".

Според разследващите 24-годишният Фернандес е бил под въздействието на кокаин и алкохол по време на инцидента в залива на Маями в ранните часове на 25 септември. Все още обаче не е установено дали двукратният участник в Мача на звездите в МЛБ лично е управлявал собствената си моторница, разбила се във вълнолома. Адвокатът на семейството му – Ралф Фернандес, заяви, че споразумение по заведените дела е "крайно невероятно", тъй като според него следствието ще докаже, че "Хосе не е карал лодката".

Същевременно от Марлинс съобщиха, че през сезон 2017 ще почетат своя загинал талант със специална нашивка върху екипите на отбора. В лявата лицева страна на всяка фланелка ще бъде поставен №16 на черен фон в памет на Хосе Фернандес.

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти