Национал ще играе в руския елит

Национал ще играе в руския елит

Българското крило Михаил Александров ще се присъедини към защитника Иван Иванов, като се очаква до няколко часа да бъде обявен за ново попълнение на руския Арсенал (Тула). Александров в момента е футболист на полския шампион Легия (Варшава), като пристигна в този отбор през миналата зима от Лудогорец за сумата от 100 хиляди евро. Към момента той не може да си спечели място в стартовия състав и в повечето от мачовете си е влизал от пейката. Има едно попадение за Легия, но актуалният му клуб търси вариант да спечели все пак нещо от него и са приели офертата на Арсенал, пише вестник "Пшегльонд Спортови", който първи съобщи за такава възможност.

"Александров няма шанс да се пребори за титулярно място в конкуренцията на Яцек Магиера, така че за него е по-добре да потърси нова възможност в кариерата си, пише още най-популярният полски спортен вестник.

Арсенал (Тула) е на предпоследното 15-о място в руската Висша лига с 12 точки, колкото има пред тях Оренбург на Благой Георгиев. С 2 повече е Урал (Екатеринбург) с треньор бившия наставник на Славия Александър Тарханов, който пък взе със себе си Николай Димитров-Хичо.

Още от Футбол свят

Виж всички