Шеф на Левски: Пари за нови има - с Деса вървим към уволнение (видео)

Шеф на Левски: Пари за нови има - с Деса вървим към уволнение (видео)

Финансовият директор на Левски Диана Иванова обяви, че сините разполагат с пари за нови попълнения, но всичко зависи от спортно-техническото ръководство на клуба. Освен това шефът поясни, че избягалият Хеан Деса най-вероятно ще бъде уволнен.

"Бюджет за привличане на нови играчи има. Въпросът е дали господата от спортното ръководство са избрали някой конкретно, могат ли да направят нужните заключения и дали те отговарят на критериите им. Ако намерим подходящ футболист, но не на всяка цена и за космически трансферни суми, ние с удоволствие, ако е нужен на отбора, ще го привлечем.

Трансферната политика на Левски е тайна. Дано ви изненадаме приятно", разясни Иванова.

На въпрос дали ше има промени в Надзорния съвет на предстоящото Общо събрание, Иванова каза: "Предполагам! Ще разберете".

Относно казуса с Хуан Деса, позицията на сините е:

"Футболистът Хеан Деса постъпи неколегиално. В кодекса на труда е предвидена практика и ред, по който той евентуално ще бъде освободен. Не се яви, както знаете. Дори не благоволи да уведоми отбора, че е или не е добре. Или защо въобще не е дошъл. Спазили сме цялата процедура и вървим към уволнение".

Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички