Борис Галчев: Само ЦСКА може да спре Лудогорец

Борис Галчев: Само ЦСКА може да спре Лудогорец

Бившият капитан на ЦСКА Борис Галчев определи "червените" като единственият отбор у нас, който може да спре хегемонията на Лудогорец.

Опитният полузащитник призна в интервю за предаването "Домът на футбола", че не е сърдит за това, че бе освободен от тима и вече е играч на втородивизионния Септември (София).

"Това е голям отбор и дано да успее. Рано или късно ЦСКА ще се върне там, където му е мястото. 100% в близките години ЦСКА ще е шампион. На този отбор му трябва време, знаете какво беше преди година и половина, че всичко беше една развалина в ЦСКА, сега организацията е на отлично ниво", заяви Галчев.

"Никога не е имало деление на чужденци. Нормално е, има 5-6 португалци, които да си комуникират заедно, да си излизат заедно, няма нищо лошо, даже е един плюс. Помагат си взаимно. Никога не е имало деление", допълни бившият футболист на "червените".

"Това е футболът, в ЦСКА времената се менят за минути. Така стана. Не се сърдя, напротив. Благодарен съм на ръководството. Лятото нямаше такива индикации, но това е футболът, футболът, особено в България, тук няма нищо сигурно. Няма никакъв проблем. Господин Даниел Ганчев дойде при мен след първата тренировка, разбрахме се и разтрогнахме договора", завърши халфът.Още от БГ Футбол

Виж всички