Кокала: Всеки може да бие Лудогорец, но на шах! Левски ще запише европейска победа, но в Кипър

Кокала: Всеки може да бие Лудогорец, но на шах! Левски ще запише европейска победа, но в Кипър

Бившият наставник на Левски Емил Велев излезе с любопитен коментар относно първия и втория в класирането на Първа лига.

"Лудогорец всеки може да ги бие. На шах, на тенис на маса... На футбол обаче трудно някой скоро ще може да се сравнява с тях, защото направиха доста положителни неща и те ги доближават до тимовете на добро европейско ниво. Домусчиев направи наистина нещо велико в град като Разград, който го минаваш на трета скорост. Докато включиш на четвърта, вече си извън него. Наричат го с какви ли не имена, но човекът заслужава само уважение. Защото футболът ни се нуждае от инвестиции. Пари при пари отиват и когато ги управляваш правилно се постигат сериозни резултати", каза Кокала пред "Меридиан Мач".

"Ще успее ли Левски да запише победа в Европа? Със сигурност. Още този месец на контролите в Кипър. За лятото не знам. За Левски в момента трудно може да се даде оценка, защото клубът все още ми изглежда разколебан от структурните промени, които се правят твърде често. Отборът обаче играе все по-добре", добави специалистът.

Накрая той сподели мнението си за Ивелин Попов: "Не мисля, че блести в отбора си. Добър футболист е, но в никакъв случай не е безспорен №1, каквито бяха Стоичков или по-наскоро Бербатов".

Още от БГ Футбол

Виж всички