Илиев: Трябваше собственикът да дойде и да каже нещо, защото пускаме играчите в почивка

Илиев: Трябваше собственикът да дойде и да каже нещо, защото пускаме играчите в почивка

Старши треньорът на Верея Илиан Илиев остана разочарован от равенството 1:1 срещу Витоша Бистрица в последния мач на отбора за есенния полусезон. Специалистът говори и за бъдещето на клуба като призна, че няма никаква яснота за него.

"Нелепо ни поведоха. Витоша знаехме, че не са готови да се надиграват и използват прибрана тактика, трудно е на всички да им отлежат. Трябваше да въртим фланговете по-бързо, трябваше да играем по-бързо. След това се изнервихме. Второто полувреме скъсихме дистанцията, заиграхме по-директно.

Цял мач фланговите ни играчи бяха с обратни крака за да се центрира навътре. Не успяхме в нашите ситуации. Старанието на футболистите и себераздаването, в тази ситуация, в която не се знае какво ще стане утре, няма какво да желая повече", заяви Илиев.

"Не знаем нищо за бъдещето на Верея. Трябваше собственикът да дойде, да каже нещо, защото пускаме футболистите веднага в почивка. Имаме ангажимент. Малко съм изнервен от мача, да не говоря куп глупости, те ще са истини, но да не се излагаме пред хората", завърши спецът.

"Ще замълча, има време. Той обеща няколко пъти, че до следващата седмица всичко ще се оправи", допълни Илиев.

Още от БГ Футбол

Виж всички