Нейното мнение за твоята визия

Нейното мнение за твоята визия

Какво смятат жените са прекалено старание да си елегантен, което граничи с естеството ти на мъж или с нормалната визия за 2017 г.? Отговорите, разбира се, са много и то ужасно екстремни, но това не бива да те спира в старанието ти да дразниш дамите.

Иглата на вратовръзката изобщо не е задължителна. Ако обаче ти все пак си решил да си поставиш такава и тя очевидно е евтина и накриво, съвсем нормално е всички да ти се присмиват.

Възелът на вратовръзката не е нужно да е цял Windsor (можеш да си позволиш и half или пък нормален), но номерът е да не е размъкнат, т.е. да личи, че изобщо не те бива във вратовръзването или пък просто да си държиш връзката вързана и само да я разхлабваш за следващия повод. Тук можеш да научиш доста по темата.

Ужасната риза е ужасна риза. Евтина, негладена, с ужасен сесен или просто неподходяща за костюма и/или връзката. Това е тя. И нямаш право да я носиш пред... хора. Постарай се да си я ползваш в събота сутрин, докато пържиш мекици на същата онази мрънкаща жена.

Размерът на дрехите трябва да е точен. Тесните сака те правят дебел. Огромните сака те правят чичко. Късите панталони, които позволяват чорапите ти да лъснат, са огромна грешка. А тесните ризи са откровено самоубийство... за всички - из носещи ги, и наблюдатели.

Кошмарните обувки са кошмарни. Да, това звучи като класическото "роза е роза е роза е роза", но не е никак сложно някой да носи нормални обувки - достатъчно е да носиш дори стилни кецове..., поне ако не си в банка.

Прическата не е нужно да е като на Кристиано или пък на Бекъм, достатъчно е да си нормален. И не с "вътрешен заем" (плешив с огромен кичур от едната до другата страна на главата ти). И не с прическа "отпред късо - отзад модерно". И не с... Оф, те много неща неодобряват.

Шапката не трябва да е селски каскет, но може да е каскет. Не трябва да е селска сламена федора, но може да е федора. Не трябва да е тъпа шапка-презерватив, но реално може да е и такава. Разбра идеята - номерът е как носиш въпросния аксесоар.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички