киНАИСТИНА ЛИ?!

киНАИСТИНА ЛИ?!

Ходенето на кино си е социален ритуал. Приятно е, дори сам да отидеш. Номерът е да си изкараш добре, но пък и да не пречи на никой друг. А правилата за това са много прости.

Физиология
Човекът е човек и за това спор няма. Не е най-добрата идея обаче да демонстрираш физиологични звуци точно в киносалона, когато лампите са изгаснали. А и преди това. Изобщо.

Телефон
Всички притежатели на звънящи телефони по време на филма те дразнят, нали? Не бъди сред техните притежатели. Просто мини на вибрация, а най-добре - дори без нея. Позвънявания, sms-и, съобщения в социалните мрежи - можеш да минеш без тях за 2 часа, довери ни се.Разговор
Ако отиваш на кино, не си там, за да водиш важен разговор с някого до теб. Може би ти звучи странно, но ужасно много хора просто провеждат наистина важни за тях разговори именно в киносалона, като беснеят, когато ти справедливо им правиш забележка

Обсъждане
"Ама сигурна ли си, че тоя не уби оня, дето застреля другия?"; "Еее, как може сега - тази не му ли се пада дъщеря!"; "Спри, изрод, баба ти те закле да не го трансформираш в охлюв!" - всички тези иначе толкова стилни възклицания и поводи за разговор не са особено проветствани и обожавани в киносалона, да знаеш.Шум
Отваряне на 18 найлонови торбички, пукане на балончета от дъвка, чанти с шумни закопчалки и велкро, кашляне (ясно е, че не го искаш, но дразни всички околни) - това също не е особено яко.

Храна
Какво е киното без пуканки, нали? А мляскането? Хрупането на ядки? Бонбоните? Това доста пречи на всички останали. Не си отишъл на кино, за да се ядеш. Спокойно! Всичко ще е наред, само да не прекаляваш!

Реакция
Това може би трябваше да е на първо място, но карай. Няма как да се хилиш ужасно силно като идиот, да крещиш от ужас и да викаш за помощ, когато е кофти момент. Наистина е от първостепенна важност да не пречиш на останалите зрители да гледат спокойно филма. Ако го правиш, няма да си приятен никому, ще те обиждат грозно, а и все ще се намери някой огромен пич, който буквално да те изнесе от салона.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти