Телефонизация

Телефонизация

Няма да те навиваме да си включваш стационарен телефон - надали е ти трябва особено много, освен ако не трябва да говориш с баба си. Но притежаването и използването на смартфон е важно и вече е категорична част от ежедневието ни. Ето за какво най-често го полваме. А ако пък ти го полваш и за друго, допълвай смело в коментарите.

Всеки използва смартфона си за много и различни неща, освен за "ало". Тук сме събрали няколко идеи, които да ти помогнат да не умираш от скука в определени ситуации, а пък и могат да се окажат полезни.

Нет
Това е съвсем сериозно - прецени си какъв договор ще подписваш с мобилния си оператор. Така или иначе, парите ще ги даваш, но гледай нетът ти да е с добра скорост, защото няма нищо по изнервящо от това да чакаш 5 минути телефонът ти да зареди някоя страница.

Музика
Въпрос на лични предпочитания, разбира се, но се подготви добре. По-добре да имаш музика, която няма много-много да сушшаш, отколкото да ти се дослуша конкретно нещо, а да го нямаш. И винаги носи със себе си data-кабел.Игри
Един от най-приятните варианти за губене на време. Особено актуалните модели смартфони могат да поддържат доста сериозни игри с хубав геймплей и добра графика, така че удоволствието ще е пълно. Още повече, ако пък пробвате с колеги или приятели да направите един multiplayer помежду си, а загубилият да черпи.

Социални мрежи
Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Linked In и още много други - всяка от тях е с конкретно предназначение и само от теб зависи дали ще ти е интересна и полезна.

Месинджъри
Да, mIRC и ICQ останаха в историята, но Skype, Facebook Messenger, WhatsApp, HangOuts и други са по-актуални от всякога. А и значително по-практични от познатото писане на sms-и, дори само заради възможността да пращаш снимки, клипчета и звуци.Viber
Не че правим реклама, но е доста хитър начин да говориш безплатно само чрез нет с всички други почитатели на апликацията. Звукът е леко различен от този на нормалните разговори, но се свиква. Пък и е безплатно, така че няма от какво да се оплакваш.

Грижа
Task Killer, Battery Doctor и всякакви такива апликации могат да се окажат ужасно полезни, за да спестиш някой и друг час живот на батерията си, а и да позабързаш малко работата на телефона.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички