Тя ще ти изневери?

Тя ще ти изневери?

Съжаляваме, че започваме с такава новина но: жената до теб ще ти изневери. Откъде знаем ли? Много просто: всички жени изневеряват. Но има още по-сигурен начин: ако професията ти е една от следните изброени, защото дамите най-често изневеряват на мъже, занимаващи се професионални със следните дейности. Текстът е базиран на резултатите от анонимно допитване сред дами между 19 и 49 години във Великобритания.

Счетоводител
Точно така - хората, които са царе на сметките и се занимават с числа и много пари, явно не са много интересни на повечето дами. Запитаните дами твърдят, че често натрупаната умора след дълъг работен ден се превръща в скучно поведение към жените и неособени умения в леглото. Ето защо много жени решават да им изневеряват и то системно.

Преподавател (в училище или ВУЗ)
Случни или не, повечето преподаватели са умни и са мъже на разума, а не на физическото (освен ако не са учители по физическо възпотание, нали). Според отговорите от запитването, жените ги определят като хора със "занемарени фигури, ниска лична хигиена и без вкус".

Фелдшер
"Това са мъже, които са искали да бъдат лекари, но не са се постарали достатъчно" - това е всеобщото мнение на запитаните дами. Надали фелдшерите заслужават подобно отношение, но много жени явно решават, че един такъв мъж не им е и няма да им е достатъчен.

Продавач в магазин
Цял ден "Добър ден?" с въпросителна интонация. Магазинът отваря много рано и често затваря късно. Продавачът няма лично време, няма време за себе си, няма време и за жената до себе си. Ето защо тя го игнорира и решава (поне временно) да избере някой друг пред него.

Безработен
Безработният мъж няма как да е сексуален магнит за никоя жена. Той не разполага с финансови средства, не може да осигури лукс, не може да я води на попуярни и скъпи места, не може да купува скъпи вещи. И най-важното (според отговорите) - безработният мъж няма самочувствието на силен и успял мъж, а това е лбимото на жените. На финала ти издаваме, че дамите харесват подплатеното самочувствие - поне така твърдят.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти