Гледай на живо

Гледайте на живо мачовете в Шампионската лига тук!

Най-прекият път към перфектната усмивка

Най-прекият път към перфектната усмивка

Нали знаеш как казват, че любовта на мъжа минава през стомаха? Е, признаваме си, вярно е! Една мацка може да ни накара да полудеем, използвайки единствено готварските си умения. Веднъж изпълни ли се апартаментът с топлото ухание на любимото ни ястие... и сме готови да се поддадем.

Жените са по-сложни. Те се вглеждат в нещата в по-голям детайл и е доста по-трудно да спечелиш сърцето им. Преди да осъзнаят, че си човекът на мечтите им, е важно да ги впечатлиш, да привлечеш погледа им и да ги накараш да си мислят за теб. Най-прекият път към сърцето на една жена е усмивката – искрена и чаровна.

Тя е твоят голям коз! Затова в никакъв случай не пропускай правилните грижи за нея. Ако се чудиш за какво говоря, веднага казвам трите основни стъпки за постигането й.

1. Не забравяй за посещенията при зъболекаря
Знаеш ли защо жената на мечтите ти е толкова привлекателна? Защото не пропуска посещението при фризьора, маникюриста, козметика и т.н. Жените отделят нужното време да се погрижат за себе си – за косата, ноктите и тялото си. Ние нямаме да мислим за толкова много неща като тях, но на усмивката си трябва да обръщаме специално внимание.

2. Почиствай зъбите си след хранене
Остатъчната храна в междузъбното пространство може сериозно да увдери усмивката ти. Отделяй по 3-4 минути след всяко хранене, за да се погрижиш за правилното почистване.3. Избери правиланата четка за зъби
Тук безспорен фаворит ни е електрическата звукова четка Philips Sonicare DiamondClean Smart с три глави за прецизна грижа. Освен, че е перфектното средство да поддържаш отлична устна хигена, тя е и супер високотехнологична. Електрическата четка замества механичното движение на човешката ръка, а звуковата технология почиства по-професионално и щади зъбите и венците, като достига междузъбното пространство, където никоя друга технология не би могла. Вграденят Smart сензор избира най-подходящия режим и интензитет на работа в зависимост от нуждите ти. Може да избираш между четири режима на работа - режим Clean за изключително ежедневно почистване, White+ за премахване на петна, Deep Clean+ за освежаващо дълбоко почистване, и Gum Health за почистване по линията на венците.

Сензорите, с които е снабдена Sonicare DiamondClean Smart, помагат да разбереш дали оказваш на зъбите си прекалено голям натиск и дали четкаш прекалено бързо. Освен това те помагат и за ефективното почистване, тъй като се свързват със специално разработеното приложение за телефон на Sonicare. Чрез него може да следиш участъците в устната кухина, през които си преминал докато миеш зъбите си, както и на кои участъци има нужда да обърнеш по-голямо внимание. Ако пък случайно пропуснеш участък, приложението ще ти припомни да го минеш отново. Доста готино, нали?

Тази високотехнологична джажа идва и в страхотно калъфче за път и чаша за баня, която играе ролята и на зарядно за четката.

Сега вече си готов да завладееш сърцето на всяка жена!

Още от Булевард

Виж всички