Херо определи списъка за зимната селекция

Херо определи списъка за зимната селекция

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо вече е готов със списъка за зимна селекция. Наставникът на разградчани е споделил с шефовете кои са желаните от него футболисти. Става въпрос за половин дузина играчи, които са хванали окото на специалиста от Бургас. Наставникът ще настоява от тях да бъдат привлечени поне двама или трима, като това трябва да се случи максимално скоро, за да може те да са на разположение за зимната подготовка в началото на януари.

Две са приоритетните позиции. Херо иска на всяка цена да подсили отбора с централен нападател, който да се вписва в игровата му концепция. Вероятността Клаудиу Кешерю да остане е все по-малка, а и самият Димитров показа, че няма да разчита на него, като все по-често го оставя на резервната скамейка. Опции за атаката са и двамата бразилци Жуниор Кишада и Жоао Пауло, но и те не оправдаха доверието на наставника в моментите, в които той им даваше шанс за изява. За поста вече има набелязано конкретно име, но то се пази в пълна тайна. Според запознати става въпрос за фуболист, свързан с Франция.

Херо държи да има подсилване и в крайната зона на защитата и по-конкретно вляво. В момента там той разчита на Натанаел. На десния бек също няма кой знае каква конкуренция на Сисиньо. За поста е преквалифициран Лукас Саша. Бившият играч на ЦСКА обаче едва ли ще остане в Разград и през следващия сезон. Договорът му е до лятото на 2018 година и изглежда няма да бъде удължен. Такова е положението и с капитана Светослав Дяков. В средата на терена обаче Димитров има достатъчно опции.

“Тема спорт”

Още от БГ Футбол

Виж всички