Гледай на живо

Аржентина - Мексико

Войн Войнов: Това бе последният ми мач начело на Локомотив

Войн Войнов: Това бе последният ми мач начело на Локомотив

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов обяви, че днешният двубой срещу Етър (2:0) е последният за него начело на “Смърфовете”. Той заяви, че това е лично негово решение, породено от недоволството на феновете към работата му.

“Постигнахме много важна победа. Изключително щастлив съм, защото това е последният ми мач начело на тима. Аз напускам и съм много щастлив, че завръшвам с победа. 20 точки не са малко. Пожелавам успех на отбора в следващите срещи. Тръгвам си заради публиката, която е много взискателна и иска да побеждаваме всеки мач, а това няма как да стане. Затова с високо вдигната тръгвам към София. Още преди 2-3 мача казах, че ако аз съм причината за слабите резултати, си тръгвам. След като загубихме за Купата се видя, че нямам място тук. Смятам, че постъпвам правилно, защото искам момчетата да са спокойни”, заяви Войн Войнов.

“Тема на дълъг анализ е дали оставям отбора в добро състояние. Мисля, че с това, с което разполагаме се представихме достойно. Можеше и малко по-добре, но като цяло това са ни възможностите. Реалното ни място в класирането е едно по-напред от това, което заемаме. Благодяря на всички! Ако съм обидил някого, моля за извинение. Продължаваме напред!”, каза още наставникът.

“Дойдох в труден момент, сбед това нещата се стабилизираха. Имахме проблеми след като ни напуснаха цели 8 играчи. Не им намерихме добри заместници. Но аз не обичам да се оправдавам. Пожелавам успех на Локомотив”, завърши специалистът.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти