Григор Димитров и треньорът му Дани Валверду се поглезиха с френски специалитети преди началото на Мастърса в Париж. Най-добрият български тенисист е известен почитател на изтънчената местна кухня, тъй като дълги години тренираше в страната на петлите.
Той и наставникът му посетиха един от популярните ресторанти в Нотр Дам и се насладиха на специалитетите на шеф Луи Гадби.
Заведението Chez l’Ami Louis, което е открито през далечната 1924 година, е известно като “най-прочутото бистро в света” и е любимо местенце на много знаменитости. То разполага само с 12 маси и предлага ястия от традиционната френска кухня, включително агнешко и гъши дроб. Сред неговите клиенти са Франсис Форд Копола, Бил Клинтън и Жак Ширак.
Разбира се, Григор и Дани Валверду не пропуснаха да се снимат с главния готвач Луи Гадби.