Гълъбинов ще е титуляр за Дженоа срещу Сасуоло

Гълъбинов ще е титуляр за Дженоа срещу Сасуоло

Треньорът на Дженоа Иван Юрич обяви, че смята да заложи на българския нападател Андрей Гълъбинов като титуляр в първия мач на тима за новия сезон срещу Сасуоло утре. Наставникът също така смята да разчита в стартовите единадесет и на друг от новите в лицето на Лука Розентини.

"Тренирахме добре през седмицата и сме готови за началото на сезона. Лука Розентини ще започне като титуляр утре, тъй като Николас Споли е контузен. Понякога не е добре да се разчита на новите в толкова ранен етап, но нямаме избор. В атака ще започне Гълъбинов, макар все още да не знаем дали той ще свикне бързо с обставонката в Серия "А". В следващите няколко мача той ще има шанс да се докаже. Мисля и как да включа Стефан Омеонга. Еди Салседо също е страхотен футболист, макар да е само на 15 години", заяви Юрич.

"Спортният директор знае от какво още се нуждаем, докато аз се занимавам само с тренировките. Разполагаме с доста класни играчи като Джанлука Лападула, Рикардо Сентурион и Рафаеле Паладино, но не всички са готови за игра. Имахме някои проблеми с контузии, но това са неща, които не можем да контролираме. Когато всички са здрави, ще имаме повече опции", допълни наставникът.

Още от Футбол свят

Виж всички