Дерменджиев: Една грешка реши всичко! Собствениците определят бъдещето ми

Дерменджиев: Една грешка реши всичко! Собствениците определят бъдещето ми

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев бе много разочарован след отпадането на българския шампион от Шампионската лига.

"Много силен мач, тактически мач, но една грешка доведе до гол, който им даде достатъчна преднина. Имахме положения, но това е. Всеки може да направи грешка, но тази беше фатална. Грешките в общия сблъсък? Винаги съм казвал, че който направи по-малко грешки, той ще бие. Контролирахме събитията, те се опитаха да разиграват, но овладяхме тази тяхна инициатива. Вкарахме три гола, което за нас беше много добре, но една грешка и… това е.

Вкарахме достатъчно, три гола би трябвало да ни класират, но една грешка реши всичко. Това е. Вандерсон пропусна в Израел, но тук вкара два гола. Кафу, ако сте чели, те бяха отдали много внимание на него, по-сериозна опека за него. Той се справяше трудно, но се движеше добре, беше агресивен, липсваше му само голът. Целият отбор игра добре за мен, но когато тръгнем на риск, е нормално да се наруши схемата. Бяхме длъжни да рискуваме.

Отмененият гол? Най-вероятно е било засада, не искам да коментирам, щом го е дал съдията. Имахме обаче ситуации, които можехме да изиграем по-добре. Поддадохме се малко на емоцията накрая. Лудогорец е силен тим, целта сега е Лига Европа. Да се надяваме, че отборът ще играе в групите на Лига Европа. Целите на клуба винаги са били много високи, но футболът си е футбол - има много добри отбори, които искат същото. Лудогорец ще направи всичко, за да играе в групите на Лига Европа. Моето бъдеще? Има собственици, които го решават това нещо", довери Дерменджиев.

Още от БГ Футбол

Виж всички