Левски пусна билетите за мача с "канарчетата"

Левски пусна билетите за мача с "канарчетата"

Левски стартира продажбата на билети за предстоящото домакинство на Ботев (Пловдив) от 33-ия кръг на Първа лига. Припомняме, че по време на двубоя с "канарчетата" Левски ще отбележи 75-годишнината от рождението на легендарния Георги Аспарухов. Ето какво написаха "сините" на своя официален сайт:

"Уважаеми привърженици, от днес, 30.04, в предварителна продажба са билетите за предстоящото домакинство на ПФК Левски срещу отбора на Ботев Пловдив, който ще е част от честванията на 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов.

За удобството на всички вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн, така че да се избегнат опашките и струпването на хора пред касите в деня на срещата.

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Ботев отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А – редове от 1 до 22 вкл /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 10 г. включително. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор А, а за ваше удобство ще бъде отворена допълнителна каса в магазина, където да може да закупите билет.

ЛЕВСКИ и Ботев се изправят един срещу друг в петък, 04.05, петък, от 20:00 часа на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“.

Желаещите ще могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на сайта Еventim.bg тук: http://www.eventim.bg/bg/bileti/pfk-levski-botev-sofia-vivacom-arena-georgi-asparuhob-492630/event.html?ca=29.

Пропуските за мача ще са налични също в магазина на ПФК ЛЕВСКИ на Сектор „А“ на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“. В деня на мача билети ще се продават на касите пред Сектор А, както и тези на ул. "Тодорини кукли" 47. 

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!).

Цени на пропуските за срещата:

Сектор “Б" -7 лв.

Сектор “В" -10 лв.

Сектор “А" -10 лв. (Блок 3) ,15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред Сектор “Г”. Цената на талоните е 7 лв."

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти