Венци Стефанов: В Коматево не трябва да се играят мачове, "бултрасите" са страшна напаст

Венци Стефанов: В Коматево не трябва да се играят мачове, "бултрасите" са страшна напаст

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира определяните от някои като скандални 20 лева за билет за двубоя на "белите" с Ботев в София. Стефанов бе обвинен, че иска да припечели от вярната пловдивска публика, тъй като досега пропуските на мачовете на тима му се продаваха по 5 и 10 лева, но контрира и нападна бултрасите.

Витоша Бистрица - Славия 1:2@@@

"Няма какво да ми говорите за реципрочност. В Коматево изобщо не бива да се играят мачове нито за купа, нито за първенство. Тези т. нар. бултраси са страшна напаст. Цял мач плюха нашия щаб и играчи, сега ще си платят като попове за свършеното. Отсега ви казвам - на националния стадион ще има засилена охрана и няма да си разиграват коня, както в Коматево. Не ни е страх - колкото искат да идват от Пловдив, но всеки ще трябва да извади по 20 лева", коментира босът на белите пред Plovdiv-Press. 

"Няма да има никакви ексцесии, взел съм мерки. Ще наемем много охрана и полиция. Вижте, да ми сравнявате Коматево с националния стадион и ботевистите със славистите - все едно ми сравнявате Фолксваген с Ферари. Феновете на Славия също ще влизат срещу 20 лева. Не подлежи на коментар", добави Стефанов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти