Бивш играч на Левски с шокиращи думи - "сини" фенове щели да му трошат костите

Бивш играч на Левски с шокиращи думи - "сини" фенове щели да му трошат костите

Бившият футболист на Левски Симон Сандберг направи шокиращи разкрития за престоя си на "Герена". Шведският защитник напусна "сините" през ноември, след като договорът му бе прекратен. Той се завърна в родината си, където подписа договор с местния Хамарби.

Бранителят призна пред aftonbladet, че група фенове на "сините" са дошли в дома му и са го заплашили, че ще му строшат всички кости в тялото, ако не напусне отбора и страната.

"Контузих коляното си, а от клуба поискаха да тренирам само месец след това. Казах им, че е невъзможно и, че дори не мога да го докосна. Дадоха ми специална програма, по която да работя, но нещата не се получаваха. Наложи се да се върна в Швеция. Там стана ясно, че положението не е добро. Отне ми пет месеца, но се възстанових, тренирах много всеки ден и станах по-добър", споделя Сандберг.
Сините тренират на Герена@@@
Шведът разказва, че е бил изваден от състава и пратен да тренира сам няколко месеца преди контрактът му да бъде прекратен. Той добавя, че в съблекалнята редовно влизали фенове, които търсили сметка за представянето на тима. Най-лошият момент за него бил когато една вечер отворил вратата на няколко мъже, според него привърженици на Левски.

"Казаха ми да напусна отбора и страната. Знаели къде живея и щели да строшат всички кости в тялото ми. Наговориха ми още такива неща", твърди шведът.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички