Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Бранимира Маркова и Мариана Памукова: Момичетата се представиха отлично

Бранимира Маркова и Мариана Памукова: Момичетата се представиха отлично

Главният мениджър на националния отбор по художествена гимнастика жени индивидуално Бранимира Маркова похвали Боряна Калейн и Катрин Тасева за представянето им на турнира от сериите Гран При в Тие.  

Под стрес сме, защото състезанията са ни интензивни - всяка седмица. Момичетата и целият екип сме изморени, но всичко това е нормално - много се радвам за представянето на децата. Показаха, че могат и наистина могат да бъдат достойни конкуренти.

Радвам се, че те успяват след всяко състезание до покажат растеж и да се подобряват, конкуренцията ни се увеличава с всяко състезание.
Катрин Тасева и Боряна Калейн се прибраха от Франция@@@
Съчетанията на Боряна наистина са много сложни, особено на бухалки. Изисква се наистина страхотна концентрация, защото децата в залата работят много добре, но в състезание под напрежение е по-различно.

Разговаряме с момичетата за състезанието у дома. Катрин има малко повече опит, а за Боряна това ще бъде първата Световна купа в София. Смятам, че ще се справят”, каза Маркова на летище “София”.
Катрин Тасева и Боряна Калейн се прибраха от Франция@@@
Личната треньорка на Калейн Мариана Памукова също изрази задоволство от представянето на възпитаничката си: “Съчетанията на Боряна се приемат добре - те са с много голяма сложност, това й помага да взима тези високи оценки. Успява да ги изиграе без грешка до този момент, така че ние сме доволни.

Надявам се Боряна да излезе концентрирана в София и да не се повлияе от еуфорията в залата и да изиграе съчетанията, както го прави в залата.”

Снимки: ИВАН ЙОЧЕВ/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от прибирането на грациите ТУК!!!

Последвайте канала ни в

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти