Балъков: Две индивидуални грешки и ранният първи гол обърнаха мача

Балъков: Две индивидуални грешки и ранният първи гол обърнаха мача

Главният мениджър на Етър Красимир Балъков не скри разочарованието си след домакинското равенство 3:3 със Септември (София). “Болярите” пропиляха аванс от три гола на почивката, а легендарният полузащитник на националния отбор отдаде срива в неговите редици на загубата на концентрация и спадналия тонус на играчите.

“Психологията в мача изигра важна роля в мача. Не бива дори и минамално да се отпускаш, а точно това се случи при първия гол. Странни действия на двама от футболистите ми, две индивидуални грешки и ранен гол във вратата ни. След толкова хубаво първо полувреме не бе нужно да приключва така лошо срещата”, не скри разочарованието си главният мениджър на Етър (Велико Търново).

“Подценяване, гарантирам, нямаше. Просто тонусът и ритъмът спаднаха за секунди и фактически веднага след това дойдоха грешките за първия гол, който вдъхнови съперника. Съжалявам за хората, които дойдоха тук. Те са зажаднели за футбол, но не е нормално след като са аплодирали момчетата през първата част, след това да ги освиркват. Имаме нужда от тяхната подкрепа от първата до последната минута”, допълни още Балъков.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички