Черна пантера ръмжи на Меледже

Черна пантера ръмжи на Меледже

Грациозна черна пантера е една от най-сексапилните футболни половинки в българската Първа лига. Тя топли леглото на бъдещата нова звезда на "Левски" Яя Меледже. Халфът вече напусна "Ботев" (Пловдив) и се очаква всеки момент да облече синята фланелка.

Котдивоарският талант се фука със страхотно шоколадово гадже. Нейното име е Нели Сафиату Уатара и двамата са пристигнали заедно в България. Преди това са живели в Абиджан, който е най-големият град в Кот д'Ивоар.

Пантерата има какво да покаже

Яя е само на 20 години, но вече впечатли с изявите си за "канарчетата". Той не се отделя от своята любима. "Обичам те за цял живот", пише й той в една от социалните мрежи. Вижда се, че халфът обгрижва постоянно пантерата. След тренировки той влиза в кухнята и приготвя любимото й ястие - спагети.

Всъщност, самата Нели изръмжала на Меледже, че не иска повече в Пловдив и настояла двамата да се преместят в столицата. Тя се оказала голяма почитателка на балканските ритми и харесвала нощните чалга заведения. Футболното гадже поставило ултиматум на Яя да си търси отбор от София.

Меледже готви спагети на любимата си

Играчът вече е изцяло собственост на "Септември", но е силно желан на "Герена". Ако трансферът бъде финализиран тези дни, то отборът на нежните половинки ще се сдобие с екзотична красавица. Любопитното е, че Черна пантера е прозвището и на световноизвестната манекенка Наоми Кемпбъл.

"България Днес"

Още от Булевард

Виж всички