Балъков хвали талант пред хървати

Балъков хвали талант пред хървати

Определянето на Красимир Балъков за главен мениджър на Етър продължава да предизвиква сериозен интерес сред чуждестранните медии. Пратеникът на хърватския "Спортске новости" се срещна с бившия треньор на Хайдук (Сплит) в турския курорт Анталия, където "виолетовите" са на подготовка. 

"Пътуването ни дотук бе уморително. От България до Истанбул пътувахме с автобус, а след това хванахме самолет за Анталия. Цялостната ситуация в клуба е тежка, тъй като няма пари и имаме много млади играчи", казва Бала.

Той не пропусна да похвали юношата на клуба Кольо Станев, който бе взет още на първия лагер на тима в Дряново, а след това попадна и в групата за Анталия. "Имам един десен бек, който още няма 16 години (б.р. всъщност Станев ще навърши 17 на 10 октомври), но ще бъде много голям играч", хвали го Балъков.

Във фоайето на хотел "Мелиса гардън" в Белек българската делегация се срещна с бившия хърватски национален вратар Тончи Габрич, който бе в щаба му по време на престоя на Бала в Хайдук. Пред колегите от "Спортске новости" двамата демонстрираха много близки отношения, а Балъков не пропусна да коментира моментното състояние на хърватските отбори.

"Меридиан Мач"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти