Феновете луди по жената на Анри, медиите смятат заплатата му

Феновете луди по жената на Анри, медиите смятат заплатата му

Бившият френски национал Тиери Анри вече е треньор на Монако, но еуфорията покрай назначението му явно отминава, пише "Монд".

Част от феновете вече се оглеждат към официалната трибуна, за да видят приятелката му Андреа Райчич. Красавицата е топмодел от босненско потекло и има тригодишно дете от някогашния нападател. Самият той има две дъщери от първия си брак, който бе прекъснат заради връзката му с испанска актриса.

Интересна разбивка на възнаграждението на новия наставник на Монако направиха френските медии. Те изчислиха, че легендарният бивш футболист получава по малко над 10 евроцента за всяка секунда от денонощието.

Колкото и внушаващо да звучи подобна цифра, всъщност възнаграждението му не е толкова по-различно от другите големи имена на скамейката във френския футбол. Годишната му заплата е 4,2 млн. евро, което е същото като на предшественика му Леонардо Жардим.

Интересното е, че Тиери Анри прибираше по-голямо възнаграждение като анализатор за "Скай Спортс", отколкото сега като треньор. Французинът обаче е готов на жертви при заплащането, за да направи име в треньорската професия.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти