Роналдо: Истината ще излезе наяве и тогава някои хора ще млъкнат

Роналдо: Истината ще излезе наяве и тогава някои хора ще млъкнат

Футболист номер 1 в света Кристиано Роналдо за пореден път се защити от обвиненията на американската хостеса Катрин Майорга в изнасилване. Това стана в интервю за авторитетното френско издание “Франс футбол”.

“Моята съвест е чиста, но тази история няма как да не влияе на личния ми живот. Имам жена до себе си, имам 4 деца, остаряваща майка, 2 сестри, брат, семейство, с което съм много близък, и това много им влияе. А да не говорим за репутацията ми, която беше опетнена.

Представете си само какво означава някой да те обвинява в изнасилване, независимо дали си го направил, или не. Аз обаче много добре знам кой съм и какво съм направил. И затова нямам търпение цялата истина да излезе наяве. Тогава хората, които сега ме критикуват и които правят един цирк от живота ми, ще трябва да замълчат”, казва нападатеят на италианския гранд “Ювентус”.

Обвинението на Майорга е за 13 юни 2009 г., когато двамата са купонясвали в Лас Вегас, а след това футболистът я поканил в хотелския си апартамент.

"Забавлявахме се с още няколко души, когато купонът се пренесе в апартамента му. Той влезе в джакузито с другите и ме помоли да се присъединя, а когато отидох да се преоблека, ме последва. Помоли ме да му докосна члена, а когато отказах, той поиска да му духам. Искаше да го целуна и ме хвърли върху леглото и скочи върху мен. Опитваше да ме съблече, а аз държах вагината си с ръце", коментира Майорга. Тя разкри, че е последвал анален секс между двамата. Впоследствие Роналдо й платил 375 000 долара, за да си мълчи.

Още от Булевард

Виж всички