Георги Йомов за неприятната случка: Изобщо не ми влияе, изкараха, че сме убили някого

Георги Йомов за неприятната случка: Изобщо не ми влияе, изкараха, че сме убили някого
Футболистът на Славия Георги Йомов коментира неприятната случка с негово участие на летището във Франкфурт, където заедно Венцислав Керчев и Наско Милев се държаха непристойно, докато се прибираха след загубата 0:1 от Люксембург.
"Не искам да кажа нищо по повод случката от летището във Франкфурт. Изобщо не искам да коментирам. Изкараха го така, сякаш сме убили някого. Това е забравена тема за мен. Аз съм го забравил още като видях писанията. Изобщо не ми влияе това нещо. Каквото решат от БФС, това да направят. Въобще не мисля за това нещо, продължавам да си гоня моите неща", заяви Йомов.
"Абсолютно имаше мотивация при мен, защото се изписаха неща, че съм бил излагация за България и, че не съм защитавал фланелката на България и съм се подиграл с нея. Обидиха ме тези неща. Мисля, че повечето хора, които изрекоха тези неща, не са гледали дори един от нашите мачове в младежкия национален отбор. Изиграхме доста добри срещи, просто нямахме късмет. Аз съм горд с отбора си при младежките национали", добави младежкият национал.
"Много добре тръгна за нас мача срещу Септември. Имаше известни колебания в началото, които можеха да доведат до гол, но това са нормални неща във футбола. Радвам се, че така тръгна срещата за нас, това ни улесни задачата. Мисля, че изпълнихме всички задания на треньора и това доста ни помогна", завърши юношата на Левски.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти