Марадона ще се изяснява с Меси

Марадона ще се изяснява с Меси

През седмицата Диего Марадона отправи сериозни критики към Лионел Меси и заяви, че той не притежава лидерски качества. "Няма смисъл да искаш да направиш лидер човек, който ходи 20 пъти до тоалетната преди мач. Трябва да се смени Меси като лидер, какъвто искаме да е, но той няма да бъде такъв. Стига сме го обожествявали”, призова Марадона пред Fox Sports, а думите му предизвикаха широк отзвук.

Днес обаче адвокатът на Дон Диего Матиас Морла съобщи, че аржентинската легенда ще се свърже с Меси, за да му обясни какво е имал предвид. Според него, медиите са интерпретирали грешно казаното от Марадона.

"Диего ще се обади на Меси, за да си поговорят и да му обясни какво точно е казал. Марадона винаги е подкрепял националния отбор на Аржентина. Toй има специфичен изказ и журналистите често се възползват от това", коментира Морла.

В същото време, героят на Аржентина от Мондиал'78 Марио Кемпес застана изцяло на страната на Меси. "Всеки път, когато Марадона си отвори устата, става проблем, защото той не уважава никого", заяви бившият нападател.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички