Хабиб: Дейна Уайт трябва да спре да целува задника на Конър

Хабиб: Дейна Уайт трябва да спре да целува задника на Конър

Хабиб Нурмагомедов не е доволен от отношението на Дейна Уайт към Конър Макгрегър, който вече не е шампион, но все още продължава да се разхожда с поясите и дори ги беше взел на пресконференцията. Когато Хабиб и Макгрегър излязоха на сцената, за да застанат лице в лице Дейна Уайт даде инструкции и каза да донесат коланите на Макгрегър, което изобщо не се е харесало на Хабиб и той сподели следното в интервю за Ариел Хелуани:

"Дейна им каза да донесат поясите на Макгрегър и мисля, че той трябва да спре да целува задника на Конър. Дейна има нужда да спре с това и как може да твърди, че Макгрегър е шампион? Той не знае ли какво се случи през последните 2 години?  Колко пъти Макс Халоуей си защити титлата? Забрави ли, че каза на Макгрегър да се бие или да сдава титлите, защото лека категория трябвало да продължи напред? Дейна питаше, къде са коланите на Макгрегър, но не знае ли, че той ги загуби?

Той си загуби както коланите така и ума. Разбира се, че от UFC искат той да ме победи. Мисля, че те ще са щастливи и ако аз победя, но определено искат Макгрегър да ме победи. Той е голямо име и могат да направят много пари с него. Защо им е на UFC някакъв си от планината да пребие голямата им звезда и да унищожи неговата слава? UFC искат всичко с Макгрегър да продължи и да изкарват много пари и аз нямам проблем с това. Аз не чувствам нищо и аз мен е най-важно на 6-ти октомври, когато клетката се затвори и друго не ме интересувa."
 

Още от Бойни спортове

Виж всички