Неделев: Има чужденци, които се мислят за извънземни, не сме легнали на Лудогорец

Националът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев беше бесен от поражението с 2:3 от Лудогорец, след като тимът му загуби преднина от два гола. Той обяви, че според него съдията Ивайло Стоянов е ощетил "канарчетата", тъй като третото попадение било от засада. Най-добрият играч на "жълто-черните" нападна индиректно и чужденците на шампионите, като обяви че някои от тях се мислят за извънземни, а също така добави, че Ботев не е легнал на шампионите през втората част.

"Ядосан съм. Загубихме много глупаво. Не сме концентрирани на статични положения. Не сме се прибрали през втората част, просто така се получи и загубихме от 2:0. Треньорът ни каза, че 2:0 е най-коварният резултат. Вкарах хубав гол, но въпреки това загубихме. Иначе видях, че вратарят беше далеч и реших да стрелям, като се получи хубав гол, за мое щастие, но не беше достатъчно. Нямам обяснение как може да смажем през първото полувреме Лудогорец, а второто полувреме да изглеждаме коренно различни.

За секунда загубих създание след удара на Натанаел, а не знам дали реферът въобще му каза нещо. Афектиран съм, че у нас идват някакви чужденци, които се мислят за извънземни, трябва да слязат малко на земята.

Не съм се разправял с феновете, а с един-двама човека. Просто не ми хареса коментар по мой адрес. Не съжалявам за стореното, но това вече е в миналото. Имаше запитване от Лудогорец за мен през лятото, но отказах да отида", коментира Неделев.

"Дузпата реши мача, тъй като три минути по-късно ни изравниха, третото попадение за мен е от чиста засада. Създадохме доста положения, а преди това имахме проблем да вкарваме голове. Бяхме ощетени в този мач според мен, но не искам да коментирам реферите. Пак допуснахме гол в края. Не искам да кажа нещо, за да не съжалявам после. Нещастно паднахме, сигурен съм, че сега ще се говори, че сме дали мача на Лудогорец, но това е пълна глупост.

Всеки може да си говори каквото иска, но най-лошото е, че загубихме", сподели още Неделев след мача.

Още от БГ Футбол

Виж всички