Диян Петков критичен след победата на Нефтохимик

Диян Петков критичен след победата на Нефтохимик

Наставникът на Нефтохимик Диян Петков коментира представянето на отбора в срещата с Димитровград. Той изрази благодарности към публиката за подкрепата. Ето какво заяви той след победата с 3:1 като домакин.

"Доволен съм от крайния резултат, но имам много забележки по играта, особено през първото полувреме. Ранният гол, може би, оказа влияние и се отпуснаха прекалено. Това доведе до много грешки и до гола на Димитровград.

С всяка победа трупаме известно самочувствие. Това, че сме лидери до момента е добре, но не трябва да ни успокоява, не трябва да подценяваме нито един съперник. Напротив – с всяка победа отговорността ни става по-висока.

Искам да благодаря на хората, които отново бяха на стадиона. Въпреки, че изиграхме недобро първо полувреме, не спряха да ни подкрепят. Това беше от голямо значение и ни помогна да се съберем и да подобрим играта след почивката. Благодаря им и че финансово помагат на отбора да играе в Бургас, като си купуват билети за нашите мачове. Надявам се следващия път да ги зарадваме с по-категорична победа.

Тук е мястото да ги поканя да дойдат и в Созопол на 15-ти септември. Дербито ще е с много висок заряд и определено ще имаме нужда от тяхната подкрепа", заяви Петков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти