Билети за Ботев Пд - ЦСКА-София ще се продават и в деня на мача

Билети за Ботев Пд - ЦСКА-София ще се продават и в деня на мача

ПФК Ботев информира привържениците, които ще посетят двубоя срещу ЦСКА-София от 7 кръг в първенството за организацията, свързана със срещата. В деня на мача (01.09) билети ще бъдат продавани в клубния фен-магазин от 13:00ч. до 16:00ч. След това пропуските ще се продават само на касата на комплекса.

Талоните за феновете на гостуващия тим ще бъдат продавани на контролно-пропускателния пункт на "Футболен комплекс Ботев 1912", намиращ се непосредствено преди входа на гостуващия сектор. На входа на съоръжението ще се изисква показване на лична карта. Лица без документ за самоличност няма да бъдат допускани.

Начален час на мача - 18:45.

Входовете на "Футболен комплекс Ботев 1912" ще бъдат отворени в 16:15 ч.

Билети в деня на мача ще се продават. Продажбата в клубния фен-магазин ще приключи в петък в 18:00 ч.

Привържениците на Ботев, придвижващи се по Околовръстния път на Пловдив, ще бъдат насочвани за влизане към кв. Коматево по "Коматевско шосе", докато привържениците на ЦСКА-София ще се придвижват към комплекса по ул. "Захаридово". Ул. "Воден" ще бъде затворена за движение.

Отново, съвместно с органите на реда е организиран строг пропускателен режим на входа на "Футболен комплекс Ботев 1912". Продължава засиленото видеонаблюдение на входовете и в рамките на комплекса. Благодарение на това, лицата съпричастни към хвърлянето на факли към терена, имат наложени санкции и няма да бъдат допускани до спортни мероприятия.

Предвид щателните проверки, организаторите призовават зрителите да пристигат по-рано на стадиона и да следват указанията на органите на реда.

Основните изисквания, касаещи организацията на реда и достъпа до комплекса, са:

- Влизането на непълнолетни лица става само с придружител и попълнена декларация, която може да бъде намерена на входовете на комплекса, както и изтеглена от интернет. Един възрастен може да бъде придружител на максимум трима непълнолетни.
- На територията на стадиона няма да бъде допускано: Влизането на лица в нетрезво състояние или употребили наркотични вещества, внасянето на опасни за здравето предмети, внасянето на бутилки с вода и всякакви течности, като на входовете ще бъдат подготвени пластмасови чаши, в които водата може да бъде преливана.
- Знамена, плакати и транспаранти, на които са изобразени текстове, изображения, абревиатури и символи, подтикващи към омраза и насилие, съдържащи обидни квалификации или олицетворяващи идеологии, обявени за противозаконни
- Паленето и поддържането на огън
- Хвърлянето на предмети
- Носенето на маски и действия за напълно прикриване на лицето или на части от него, което затруднява разпознаването.
- Носенето на оръжие и предмети, които могат да се използват като оръжие, боеприпаси, спрейове със защитен газ, с разяждащи или с оцветяващи вещества; сигнални ракети, взривни устройства, пиротехнически изделия и други общоопасни средства, отделни техни съставки; наркотични и други упойващи вещества; както и други вещества и предмети, които могат да бъдат опасни за живота и здравето на околните

Още от БГ Футбол

Виж всички