Уанда Нара: Икарди е интерист в кожата си

Уанда Нара: Икарди е интерист в кожата си
Без съмнение, Уанда Нара е едно от най-интересните имена за всички журналисти в Италия. Съпругата и агент на Мауро Икарди често попада на първа страница със скандалните си изказвания и действия, които са посрещани на нож от привържениците на Интер. Аржентинската звезда даде кратко интервю за Gazzetta dello Sport, в което разказа интересна история за запознанството си с Икарди и призна за разговор с президента на Наполи Аурелио де Лаурентис, който не е бил свързан с трансфер на нападателя на "Сан Паоло".

Fuorigioco vi aspetta in edicola Domenica

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on Aug 24, 2018 at 6:06am PDT

"Съпругът ми е интерист в кожата си. Не плака, когато се родиха децата ни, но го направи за Интер. Когато Лаутаро Мартинес пристигна в Милано, той отиде да го посрещне. Опита да накара Лаутаро да се чувства като у дома си. С Мауро се запознахме на по паста. След развода ми с Макси Лопес се върнах в Милано, за да разреша няколко бюрократични въпроса. Мауро предложи да ми отстъпи колата си, а след това и да обядваме в неговия дом. Неговият хладилник беше празен. Типично за един 20-годишен мъж. Направихме си паста с масло. Останалото стана спонтанно. Впоследствие разбрах, че Мауро е зрял и сериозен мъж и желае най-доброто за децата ми", започна Уанда.

Isi

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on Aug 21, 2018 at 8:49am PDT

Ако Икарди е капитан на Интер, то Уанда е предводителката на футболните съпруги в клуба.

“Създадох чат, в който помагам на семействата на новите в Интер. Давам им съвети, свързани с намирането на училище и други неща. В него участват даже хърватките. Когато Аржентина и Бразилия отпаднаха от Световното, всички подкрепяхме Хърватия. В миналото президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис ми предложи да участвам в него филм. Това предложение обаче не е било свързано с преминаване на Икарди в Наполи”, завърши аржентинската звезда.

Още от Футбол свят

Виж всички