Глобяват Де Роси заради капитанска лента?

Глобяват Де Роси заради капитанска лента?

Възможно е капитанът на Рома Даниеле Де Роси да отнесе сериозна глоба от Италианската футболна федерация заради червената капитанска лента, с която изведе “вълците” във вчерашния двубой с Торино.

Причината е, че от този сезон в Италия бе въведено правилото всички капитани да играят с една и съща капитанска лента. Правило, което бе нарушено от Де Роси с червена лента, сложена на лявата му ръка. Засега няма наказанието от футболната федерация в страната, но се очаква санкция да получи и клубът, който е разрешил на Де Роси да играе със собствена лента.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти