Белия: Паднахме след елементарен гол

Белия: Паднахме след елементарен гол

Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров остана разочарован, след като "канарчетата" загубиха градското дерби от Локомотив с 0:1.

"До гола нямаше опасност пред нашата врата. По доста елементарен начин допуснахме гол, от статично положение. Трудно ни се получаваха нещата, такива двубои са трудни. Излишно изкарахме топката пред нашата врата за корнер преди гола, но това са детайли.

Не създадохме достатъчно положения, за да достигнем до гол. Елементарен гол допуснахме, ще работим върху тези статични положения. Нямахме чак толкова атаки, може би едно или две центрирания, но това е твърде малко. Трябват ни доста повече положения, за да спечелим такива двубои. Напрежение върху мен? Ботев е клуб с доста голямо обществено значение, напрежение винаги има.

Който си мислиш, че то никога не присъства, се лъже. Естествено, след загуба напрежението е доста по-голямо. Поемам си вината, работим, за да направим един добър отбор. Работи се за привличането както на защитник, така и за нападател. Налага се да правим вътрешна рокада, защото нямаме на пейката защитник", довери Белия.

Още от БГ Футбол

Виж всички