ЦСКА-София продължава преговорите с две от звездите на родния футбол

ЦСКА-София продължава преговорите с две от звездите на родния футбол
ЦСКА-София продължава да работи по трансферите на родните национали Георги Миланов и Тодор Неделев. "Меридиан Мач" твърди, че двамата са изкушавани с тавана на заплати на "Армията". Припомняме, че Миланов и Неделев имаха първоначален срок до 10 август, за да дадат отговор дали ще облекат фланелката на ЦСКА-София. Той обаче ще бъде удължен до края на идната седмица, защото Миланов, който към днешна дата е свободен агент, все още се надава си намери отбор в чужбина, а Неделев - в типичния си стил не може да се реши на трансфер. Тошко е ухажван през последните години и от Лудогорец, и от Левски, но предпочита да си играе в любимия Ботев (Пд).
Шефовете на "червените" обаче са твърдо решени да убедят Неделев да дойде на "Армията" и правят всичко възможно по сделката. Дори се говори, че в ЦСКА-София са готови да дадат на самия футболист процент от парите при евентуална следваща продажба.
Интересно е да се отбележи, че в Борисовата градина се носят слухове, че ако Георги Миланов и Тодор Неделев дойдат в ЦСКА-София, клубът най-вероятно ще продаде крилото Едвин Джеси. Ганайският национал е един от най-конвертируемите футболисти в тима, а към него има интерес от страна на няколко отбора.

Още от БГ Футбол

Виж всички