Бразилско дупе побърка ЦСКА-София

Бразилско дупе побърка ЦСКА-София

Сочно бразилско дупе пристига в ЦСКА-София и побърка всички играчи в отбора!

Новият нападател на "червените" Мауридес води у нас екзотичната Габи, която се гордее с пищните си форми. Жената на заместника на Ферандо Каранга е изключително атрактивна и обича предизвикателните снимки. Габи много харесва типичното си бразилско дупе и редовно радва окото, като се пуска по оскъдни прашки.

Половинката на Мауридес все още не се е установила трайно у нас, но съвсем скоро ще заживее в София. Двамата имат и малко момиченце, което тепърва ще става фен на ЦСКА-София. Семейството ще е настанено в затворен комплекс в София подобно на останалите чужденци на "Армията".

Vamos viver nossos sonhos, temos tão pouco tempo...

Публикация, споделена от Sempre Gabriela (@gabi.roque16) на Юни 13, 2018 в 3:38 PDT

Мауридес е наричан Животно на терена, но думата на жена му е закон за него. Тя му казва дори как да празнува головете си. В началото на кариерата си нападателят вкарва важен гол в Бразилия и прави салто, при което се контузва жестоко и не играе повече от една година.

Публикация, споделена от Sempre Gabriela (@gabi.roque16) на Апр 18, 2018 в 1:14 PDT

"Все още мога да правя тези салта, но съпругата ми е непреклонна - каза наскоро Мауридес. - Каза ми, че ако види още веднъж нещо подобно, ще изхвърча от вкъщи, така че се въздържам, искам да има къде да живея все пак... Тези 13 месеца бяха най-тежките в кариерата ми. Дори бях готов да захвърля всичко, беше ми писнало от процедури, от рехабилитация. Тогава изключително много ми помогна моето семейство. Ако не бе семейството ми, може би сега нямаше да съм футболист."

A luz que me guia é bem mais forte do que os olhos que me cercam . #blessed

Публикация, споделена от Sempre Gabriela (@gabi.roque16) на Юни 10, 2018 в 3:56 PDT

За мераклиите не е препоръчително да закачат жената на новия Каранга. Нападателят е майстор на жиужицу и бразилското бойно изкуство капоейра...

"България днес"

Още от Булевард

Виж всички