Гледай на живо

Контролна среща: Ботев (Пд) - Ботев (Враца) 0:0

Лудогорец откри най-модерния сектор за гости - Домусчиев: Вижте какви условия предлагат други отбори с претенции (видео+галерия)

Лудогорец откри най-модерния сектор за гости в България. Той е копие на трибуна "Моци", като са използвани същите висококачествени материали, с които е построен и сектор "В". За комфорта на гостуващите фенове е обособена кетъринг зона, санитарни възли, включително с топла вода, и стая за първа помощ. Достъпът до местата на сектор "Г" ще става през турникети, които допълнително увеличават сигурността на "Лудогорец Арена".

35 Лудогорец откри най-модерния сектор за гостуващи фенове преди мача с Крусайдерс
Архитектурата на сектор "Г" позволява да бъде разделен на три зони с три отделни входа. Това ще позволи да бъде използван и от фенове на Лудогорец.Трибуната разполага с множество камери за видеоконтрол, които са на разположение на полицията и служителите по сигурността на клуба с цел локализиране на нарушители на обществения ред.

На откриването на сектора присъстваха собствениците на орлите Кирил и Георги Домусчиеви, като вторият заяви:

35 Лудогорец откри най-модерния сектор за гостуващи фенове преди мача с Крусайдерс

“Това е най-модерният сектор за гости в България. Тук може да се играят и мачове от елиминационната фаза на евротурнирите. България няма друг такъв стадион. Отборите играят на “Васил Левски” по милост. Имам молба към вас, журналистите - понеже много се говори и коментира за клетката на Лудогорец, сега искам да обърнете внимание какви условия се предоставят на някои други стадиони в България. Говоря за условия и съблекални. И то на клубове с претенции”, каза Георги Домусчиев, който продължи относно сектора:

35 Лудогорец откри най-модерния сектор за гостуващи фенове преди мача с Крусайдерс
“Той разполага с всички екстри - зали за хранене, тоалетни, лекарски кабинет, модерни седалки, козирка. Предвиждаме да сложим мрежи на новия сектор и сектор “Моци”. Целта е да предпазим публиката от удари от терена, а и да не се хвърлят предмети. Надявам се феновете на гостуващите отбори да се чувстват добре, защото този сектор е за тях“, допълни Домусчиев.


снимки: Иван Йочев, Sportal.bg

"Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти