Дяков: Новият треньор на Лудогорец се различава доста от предишните (видео)

Дяков: Новият треньор на Лудогорец се различава доста от предишните (видео)

Отборът на Лудогорец се прибра от лагера в Австрия, където проведе по-голямата част от лятната си подготовка. В тази връзка капитанът на орлите Светослав Дяков сподели впечатленията си от лагера и новия треньор на тима Пауло Аутори.

"Мисля, че Лудогорец е готов. Победите на са най-важното нещо, а работата, която свършихме там. Доста интензивно тренирахме и е хубаво, че се връщаме без контузии. Ако сме здрави, нашият отбор има доста качество. Новият треньор се различава доста от тези, с които сме работили - доста интензивни тренировки, но още е твърде рано. Нека да започнат истинските мачове и тогава ще се види работата на треньора и футболистите. Първата сериозна битка е мача със Славия за Суперкупата. Вървим крачка по крачка.

Важно е да постигаме целите си, защото имаме качествата и ще е много жалко, ако не направим това, което можем. Никой не трябва да разчита на титулярно място. Всеки трябва да се бори и да го показва на тренировките. Има много мачове и всеки ще получи шанс. Надявам се да влезем в групите на ШЛ. Миналата не успяхме и за да влезем през тази, значи трябва да сме по-силни“, заяви капитанът на тима Светослав Дяков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти