Тиймбилдинг в ЦСКА- София

Тиймбилдинг в ЦСКА- София

За първи път от началото на подготвителния лагер в Австрия наставникът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро даде почивен следобед на своите футболисти, съобщава официалната страница на клуба.

"След мача с УФА, "червените" проведоха много тежка сутрешна тренировка, след което треньорът реши да разведри обстановка и заведе играчите на тиймбилдинг високо в планината.

Ел Маестро вдигна градуса на настроението на своите изморени състезатели, като даде задача на новите попълнения в тима да изпеят по една песен. Жребият отреди първи пред своите съотборници да се изправи вратарят Данте Стипица. Изненадващо за всички, Стипица се оказа изключителен артист и въпреки липсата на гласови възможности обра бурните овациите на своите колеги. След него пред отбора пяха и Стивън Перейра, Жоржиньо, Борис Секулич, рожденикът Жанио Бикел и завърналите се в тима Ангел Лясков и Тонислав Йорданов.

Изключително приятната и емоционална вечер завърши с отборно изпълнение на любимата песен на всички армейци "Още от дете", пише в сайта на "червените".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти