Дел Пиеро се развежда

Дел Пиеро се развежда

Легендата на Ювентус и Италия Алесандро дел Пиеро се развежда! След 19 години брак и три деца бившият нападател и съпругата му Соня Аморусо обявиха, че се разделят. Новината изненада всички на Апенините. Алесандро и половинката му бяха смятани за една от най-стабилните двойки, а любовта им изглеждаше като взета от приказките.

Те се срещат в магазин в Торино през 1999-а, където Соня е продавачка. По това време Дел Пиеро вече е звезда в Ювентус. Следва бурно ухажване и голяма сватба през 2005 г. Две години по-късно се ражда първото им дете - Тобай. Следват още две - Доротеа и малкият Саша.

През 2012-а Дел Пиеро се премести за кратко в Сидни, а след това и в Лос Анджелис, където порита, преди да сложи край на кариерата си. По това време жена му остава в Италия и започва отчуждаването между двамата въпреки опитите им да пътуват постоянно, за да са заедно. След завръщането на Алесандро на Апенините нещата не вървят. От известно време двамата живеят в различни градове - той в Милано, тя в Торино.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички