Голи като за световно (галерия)

Голи като за световно (галерия)

Освен футболен спектакъл световното първенство е най-вече машина за пари. Това доказва колумбийският фотограф и специалист по бодипейнт (б.р. рисуване на голо тяло) Джовани Зитро, който взриви Лондон с изложба на красавици, върху чиито прелести са изрисувани символите и цветовете на 32-те страни участници на Мондиала в Русия.

Момичетата, които Зитро използва като живи пана, са предимно от Латинска Америка. Най-голям интерес в зала “Елизабет” до Окото на Лондон, естествено, предизвика девойката, която бе изрисувана с цветовете на Англия.

Тя се казва Изабела и е от Аржентина. Пред “Дейли Стар” признава с усмивка, че първоначално е искала да бъде обрисувана с цветовете на родината си, но те вече били заети.

Моделите се оставят в ръцете на Зитро единствено по бикини, след което той покрива телата им с бои.

“Това е изкуство, което тепърва ще набира популярност”, казва той, като планира още следващата седмица да направи изложба в Москва.

Зитро също така има амбицията да представи моделите във всичките 32 държави, които ще участват на световното. В някои от тях обаче идеята не е добре приета.

“В Саудитска Арабия” ще имам проблем, но се надявам да успея да се преборя с местната власт и да покажа творчеството си в по-тесен кръг. Въпреки че не виждам нищо лошо в женската голота и като цяло в голотата на човешкото тяло. Все пак това е природа. По света се случват какви ли не отвратителни неща, така че не мисля, че моят тип изкуство е проблем”, завърши творецът.
75 Голи като за световно 75 Голи като за световно 75 Голи като за световно 75 Голи като за световно
 

 

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти