Красива брюнетка разкри кирливите ризи на Дибала

Красива брюнетка разкри кирливите ризи на Дибала

Антонела Кавалиери разказа историята на любовта си с Пауло Дибала в италианско предаване. Бившата приятелка на аржентинската звезда се раздели с Дибала преди година, а дълго след това нямаше яснота за причината, която е накарала младата двойка да сложи край на авантюрата си. Красивата Кавалиери разкри, че известността на Дибала е повлияла пагубно на тяхната любов.

“Колкото по-известен ставаше Пауло, толкова повече се отдалечаваше от мен. Напуснах Аржентина заради него, без да познавам никого, но това беше истински кошмар”, разказа красивата брюнетка за предаването Chi.

#Miami

A post shared by Antonella Cavalieri (@anto_cavalieri) on Jun 13, 2017 at 12:49pm PDT

“Известността и момичетата, които се редяха на опашка след него, разрушиха нашата връзка. Той винаги отричаше, че има забежки с други, но в един момент спрях да му вярвам. Отворих очите си и приготвих багажа си. Реших да остана в Италия и да изиграя правилно картите си. Иска ми се да работя в телевизията. Италия е страна, която даде шанс на моите сънароднички Белен Родригез и Уанда Нара. Дано се случи и на мен”, завърши Кавалиери.

La playa de Miami es linda hasta con el día nublado #noquierovolver #Verano

A post shared by Antonella Cavalieri (@anto_cavalieri) on Jun 15, 2017 at 9:40am PDT

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички