Сампаоли натиска готвачка за секс, тя се дърпа

Сампаоли натиска готвачка за секс, тя се дърпа

Селекционерът на Аржентина Хорхе Сампаоли бе замесен в грандиозен секс скандал в навечерието на световното първенство по футбол в Русия. Предводителят на Лео Меси и компания бе обвинен в сексуален тормоз.

Според журналиста от Radio Mitre Габриел Аниело 58-годишният специалист се е домогвал до готвачка в базата на националния отбор по време на подготовката за Мондиала. Въпреки явното нежелание на жената да подхваща любовна игра Сампаоли я тормозел системно.

Аниело твърди още, че президентът на аржентинската футболна централа Клаудио Тапиа получил информация за скандала. Босът обаче държал по никакъв начин той да не се разчува преди световното първенство. Затова на готвачката била платена прилична сума, за да си мълчи.

“Сампаоли е имал недопустимо поведение спрямо тази жена. Във федерацията знаят всичко, но не искат да го изкарват на бял свят. Говорих обаче с хора, които ми потвърдиха, че такъв случай е имало”, казва Аниело.

През 2016 г. името му нашумя, след като обвини Есекиел Лавеци, че пуши марихуана при сборовете на националния тим. Заради това Меси и компания обявиха бойкот на медиите.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички