Тези 22-ма футболисти започнаха с ЦСКА-София (видео)

Тези 22-ма футболисти започнаха с ЦСКА-София (видео)

Новият старши треньор на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро изведе 22-ма футболисти за първа тренировка на базата в Панчарево. Червените ще се подготвят в София до неделя (10 юни), когато ще заминат на 8-дневен лагер в Тетевен.

На 18 юни в Тетевен ще се играе първата лятна контрола на тима ни - от 17:00 часа срещу Етър (Велико Търново).

Вторият подготвителен лагер на ЦСКА-София ще бъде в Австрия от 21 юни до 3 юли, като за периода отборът ни ще изиграе четири приятелски срещи.

В тренировката днес се включиха и новите полълнения Стивън Перейра и Данте Стипица. От заниманието отсъстваха контузените Станислав Манолев и Фернандо Каранга, както и Едвин Джеси, който е на лагер с националния отбор на Гана и по-късно днес тимът ще играе контрола с Исландия.

Групата на ЦСКА-София, която бе публикувана в официалния сайт на тима:
Данте Стипица, Георги Китанов, Витаутас Черниаускас, Слави Петров, Стивън Перейра, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Жеферсон Телес, Стойчо Атанасов, Александър Дюлгеров, Пламен Гълъбов, Ангел Лясков, Иван Турицов, Никола Колев, Валентин Антов, Кристиян Малинов, Тиаго Родригес, Рубен Пинто, Александър Георгиев, Енрике Рафаел, Кирил Десподов, Тонислав Йорданов

Още от БГ Футбол

Виж всички