Промоутърът на Тервел във възторг от българите

Промоутърът на Тервел във възторг от българите

Промоутърът на Тервел Пулев – Боби Хитц – е във възторг от българската общност в Чикаго и дори възнамерява да заживее у нас. Той се срещна с екип на bTV три дни преди двубоя на Тервел срещу американеца Армандо Анкона на галавечер във Ветровития град.

„В своята 26-годишна кариера никога не съм виждал общност като българската. Работил съм с всички етнически групи, но никоя не е като българската. Обичам българите. Ще си сменя името с българско. А когато един ден приключа с бизнеса, може да се преместя да живея в България”, коментира Хитц.

Той очаква солидна агитка от ваши сънародници да подкрепи по-малкия от братята Пулеви в „Ол Стейт Арена”.

Хитц обясни и защо е срещнал сериозни затруднения с намирането на съперник. „Срещнахме се с 20 боксьори и всички те се страхуват от Тервел. Неговата репутация в Съединените щати расте и той ще се превърне в суперзвезда.”

Промоутърът разкри, че от екипа на Кубрат Пулев са му възложили да потърси подходящи зали за сблъсъка с Дилиън Уайт. На този етап обаче всичко е на ниво преговори. Самият Кубрат предпочита двубоят да се играе на Националния стадион „Васил Левски” в София.

btvnovinite.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти