Кирил Евтимов събра двама бивши национали в един отбор

Кирил Евтимов събра двама бивши национали в един отбор
Кирил Евтимов събра Александър Тунчев и Владо Манчев в един отбор. Двамата бивши национали показаха завидни умения на малки вратички. Отборът на популярния Кирил Евтимов победи тима на софтуерната фирма ТехноЛогика с 5-0 в поредния интригуващ мач на малки врати. В селекцията на Евтимов личаха доказаните имена Владимир Манчев и Александър Тунчев, направили солидна кариера в ЦСКА и зад граница.
Бившите национали имаха сериозен принос за победата, демонстрирайки познатата си класа от времето, когато бяха действащи футболисти и радваха родния запалянко. Двамата се отличиха с нестандартни отигравания и голове, като освен тях в мрежата на ТехноЛогика се разписаха Кирил Евтимов и Ивайло Соколов-Соки.
За тима на бургазлията играха още тенис шампионът за любители Милен Германов, Даниел Миланов и Мартин Свиленов-Алвеша. За ТехноЛогика се отличиха капитанът Дани Живков, Колев и Митов. Тепърва покрай стартиращото световно първенство се очакват нови интересни срещи на малки вратички, организирани от Кирил Евтимов, в които участие ще вземат родни футболни звезди.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!

Още от БГ Футбол

Виж всички