Дунав договори вътрешен халф

Дунав договори вътрешен халф

Дунав е договорил първото си зимно попълнение. Ръководството на клуба е подписало предварителен договор с чужденец, който играе на поста вътрешен халф. От Русе пожелаха да запазят името на футболиста в тайна, но изразиха увереност, че той ще качи качеството в средата на терена. Чужденецът ще започне занимания с Дунав още от първия ден на зимната подготовка - стартът е планиран за 5 януари (събота).

Русенци искат да привлекат играчи на още три позиции. "Продължаваме да търсим ляв и десен бек, както и крило. Намерихме вътрешен халф, който смятам, че отговаря на нашите изисквания и ще ни свърши добра работа. Спряхме се на чужденец, тъй като е с по-големи качества от другите варианти, които имахме", каза пред "Тема Спорт" треньорът Людмил Киров.

Наскоро русенци отметнаха една от целите на зимната си селекция - централен защитник. Те подписаха с Илия Мунин, който разтрогна контракта си с Верея заради безпаричието и организационния хаос на "Трейс Арена". Мунин игра на номиналната си позиция в контролата със Спартак (Плевен) в петък, спечелена с 3:2.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички