Ди Франческо: Важни ще бъдат първите минути

Ди Франческо: Важни ще бъдат първите минути
Наставникът на Рома Еузебио ди Франческо даде традиционната си пресконференция преди утрешния двубой с ЦСКА (Москва) от груповата фаза на Шампионската лига. "Вълците" гостуват в Москва в търсене на ценен успех, който да им гарантира класиране в следващата фаза.

"Трябва да се опитаме да контролираме играта. Опитваме се да спечелим, когато е възможно. В Шампионската лига трябва да се хвърлят сили. Отборът се развива психологически. Това важи и за шампионата. Понякога трябва да да стигнеш до успеха в 96-ата минута. Ще направя промени, но не мога да сменя нападателите. Акинфеев е много добър вратар. Той играе добре както с ръцете, така и краката си. Пристигнахме рано в Москва, за да се адаптираме", започна наставникът.

"Като цяло ЦСКА има добри играчи в центъра на терена - Влашич и Дзагоев. Наистина ми харесаха Фернандес и Обляков. Добро впечатление ми направи и начина, по който ЦСКА игра срещу Реал Мадрид. От първите минути тръгнаха в атака. От тази гледна точка началото на срещата ще бъде много важно", коментира Ди Франческо.

Още от Футбол свят

Виж всички