Ювентус подписа нов многомилионен договор с Adidas

Ювентус подписа нов многомилионен договор с Adidas

Ювентус обяви, че е подписал нов договор с концерна за спортна екипиравка Adidas, който ще продължи да облича отбора до 2027 година. Досегашното споразумение между двете страни бе до 2021 година, като бе удължено за още шест сезона. Информациите са, че за този период “бианконерите” ще получат минимум 400 милиона евро от германската компания.

“Ювентус и Adidas промениха параметрите на договора помежду си, който бе удължен до 30 юни 2027 година. Настоящият контракт изтичаше на 30 юни 2021 година. Новото споразумение влиза в сила от сезон 2019/20 и ще обхване следващите осем сезона. В този период Adidas ще е технически партьор на Ювентус, като ще даде фиксирани 408 милиона евро на клуба. Това не включва допълнителните бонуси, които влизат в сила при надвишаване на продажбите и постигане на високи постижение от отбора. С уважение към отличното партньорство между двете страни, Adidas ще дде бонус в размер от 15 милиона за настоящата 2018 година, който ще бъде изплатен на 31 декември. Останалите условия по настоящия договор остават непроменени до началото на новия договор за сезон 2019/20”, обявиха от Ювентус.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти