Берое пуска 3000 билета за домакинството срещу Черно море

Берое пуска 3000 билета за домакинството срещу Черно море

Берое пусна в продажба 3000 билета за първия си двубой след подновяването на първенството в efbet Лига. В неделя от 20.30 часа тимът приема Черно море в пряк сблъсък за място в топ 6. Продажбата на билети за срещата стана възможна, след като здравният министър издаде заповед, с която разреши присъствието на фенове по стадионите у нас.

Максималната заетост предвидена в заповедта е 30% от капацитета на стадиона. От клуба призоваха привържениците да спазват изискванията на властите като сядат през две седалки един от друг, спазват дистанция на входовете и пред касите на стадиона и не се струпват пред и около стадиона преди и след двубоя.

Цената на билета за мача в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 5 лева (от днес до събота), а в деня на двубоя от касите пред стадиона билетът ще струва 8 лева. Там обаче ще се продават билети само ако те не бъдат изкупени в предварителната продажба. Билетите за VIP зоната са по 30 лева, включително и за деца, съобщиха още от Берое.

Предварителната продажба се осъществява от Официалния магазин на Берое намиращ се на стадиона, както и в мрежата на eventim. Сезонните абонаментни карти важат за срещата и притежателите им могат да присъстват на двубоя.

Привържениците на гостуващия отбор могат да закупят своя билет на касата пред сектора за гости в деня на мача.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти